مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاهای خریداری شده از همسر بعد از طلاق

من همسرمو بعد از 4ماه زندگی مشترک زیر یک سقف به صورت توافقی با بخشش مهریه طلاق دادم ولی طلاهای که من از روز نامزدی تا روز طلاق که خریده ام با خودش برده الان هم حدود دو سال است که ما جدا شدیم و هیچ حرفی هم در دادگاه از بابت طلا نزدیم (چون داداش خانمم میگفت که من طلاهاتو میدم ولی متاسفانه تو این دو سال چند بار بهش گفتم که طلاهای منو بده که چند ماه اولشو میگفت باشه میدم ولی الان میگه نه من نگفتم طلاها تو میدم) فاکتور های کلیه طلاها به اسم خودم و دست خودم میباشد آیا الان میتوانم ادعا کنم و طلاههای که براش خریده بودم ازش بگیرم. ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.اگر زوج هدایایی را به عقد از خریده و هبه کرده است و فاکتور خرید آن ها را در اختیار دارد می تواند دادخواست رجوع از هبه و استرداد طلا به طرفیت زوجه تقدیم دادگاه کند. البته به شرط این که هبه معوض نبوده و عین مال هبه داده شده هنوز در مالکیت و اختیار زوجه باشد، قابل استرداد است.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله با توجه به داشتن فاکتور میتوانید شکایت کنید