مشاوره حقوقی رایگان - زندانی کردن دختر در خانه

سلام. من دختری 22 ساله هستم. در حال تحصیل و دانشجو هستم. برای زندگی کردن نمیخواهم از خانواده ام جدا بشوم.
ولی میخواهم برای بیرون رفتن به من گیر ندهند و در خونه زندانی ام نکنند. برادرم خیلی دست بزن دارد و حق بیرون رفتن به من نمیدهد.
باید چی کار کنم؟ چند باری خواستم از او شکایت کنم ولی گفتم شاید فایده نداشته باشد.
یک چن باری خواستم مستقل بشوم ولی دیدم پول کافی ندارم.
لطفا راهنمایی ام کنید. در این خصوص باید چی کار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زندگی مستقل بول و درامد میخواهد وقتی نداری راحت بشین سرجات هرچی هم والدینت گفتن فقط بگو چشم