مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیون متوفی

باسلام. پدر من در زمان حیات خود به عنوان مدیر دفتر پیشخوان دولت فعالیت داشتند و با دونفر از عموهایم شریک بودند.
فردی به عنوان کارمند در آن دفتر مشغول به کار بود که پس از فوت پدر عموهایم وی را اخراج کردند. با توجه به اینکه به علت فوت پدر مجوز ایشان باطل شده بود با همکاری سازمانهای ذیربط مجوز به نام بنده (پسر ایشان) منتقل شد (بنده خود در محلی دیگر مشغول به کار هستم) و دفتر مجددا به فعالیت خود ادامه داد. کارمند مذکور در حال حاضر در اداره کار شکایت کرده و پدر محکوم به پرداخت کلیه حقوق و مزایای مربوطه شده. از انجا که پدر فوت کرده و مجوز به نام بنده انتقال داده شده اداره کار اینجانب را مسئول پرداخت حقوق و مزایای ایشان می داند. سوال بنده این است:
1. با توجه به سابقه کاری بالای آن کارمند پرداخت مبلغ مورد نظر در توان بنده نیست. آیا ایشان می تواند اتومبیلی که طبق توافق با همسرم مقرر شده به زودی به ایشان انتقال داده شود را پس از انتقال توقیف کند؟
2. آیا در پرداخت این دیون عموهای بنده که با پدر شریک بوده اند (شراکتنامه رسمی وجود ندارد) هیچ نقشی ندارند؟
ماترکی که از پدر به جا مانده مقداری پول نقد بوده که هزینه کفن و دفن شد و زمین و مغازه هم از پدربزرگم به پدرم ارث رسیده که هنوز تفکیک نشده و همه انها هنوز به صورت مشترک با عموهایم می باشد

با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله اتومبیل با شرایطی قابل توقیف است . همه اموال و ماترک باقیمانده از پدر شما قابل توقیف توسط محکوم له ، می باشد