مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در مورد پرورش قناری

با عرض سلام
سال1394 با آقایی برای پرورش قناری قراردادی منعقد کردیم که قرار بر این شد نفری 5 میلیون سرمایه بگذاریم آخر هم سود به صورت 3 به یک به نفع ما و ضرر و زیان نصف نصف انجام بدیم.
داخل قرارداد نوشتیم پرنده احتمال مرگ و میر دارد الان هم همه پرنده ها مردن جنازه همشون هم موجوده
این آقا شورای حل اختلاف شکایت کرده برای دریافت 5 میلیون سهمش نظر شما چیه؟به نظر شما ما متهم میشیم یا نه؟

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام در قرارداد فوق همه در سود و زیان شریکند و اگر سلب مسوولیت شده خیر اما قرارداد موردنظر رویت شود بهتر میتوان مشاوره داد.

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

مطابق قرارداد تنظیمی و توافق شده عمل خواهد شد مگر اینکه قرارداد در خصوص یکسری موارد ساکت باشد لذا لازم است قرارداد از سوی وکیل مطالعه و بررسی شود