مشاوره حقوقی رایگان - بین الملل

سلام. آیا مقررات منشور ملل متحد و به ویژه اعلامیه جهانی حقوق بشر برای دادگاه های ایران الزام آور است و وکیل میتواند در مقام دفاع به آن استناد کند؟

پاسخ ها :

مهدی  پور مشهدی هاشم

جناب آقای مهدی پور مشهدی هاشم:

با سلام حسب قانون عهدنامه ها و..بین المللی منعقده بین ایران و سایر ممالک و سازمانهای بین المللی لازم الاجراست.

حسین حبیبیان

حسین حبیبیان:

بله در صورتیکه ایران به هر پیمان بین المللی پیوسته باشد و تشریفات ان در مجلس شورای اسلامی انجام شده باشد این پیمان به منزله قانون داخلی و لازم الاجرا میباشد