مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی داشتن حق کار در شرکت سهام الشرکه

در سال91 با برادرها و عمو زاده ها یک شرکت سهم الشرکه با مسئولیت محدود زدیم چون در حال درس خوندم بودم ام درسم کار کنم اینو هم بگم تنها سرمایه ای که دادم سال 91 ، 5 میلیون بود و بعدها به مقدار سهام اضافه شد، الان هم دقیقا نمیدونم آیا با پول خودشان برام سهام میگرفتن یا با سود حاصل از شرکت برام سهام خریدن‌. در انتخاب نام شرکت و حتی مشخص کردن مسئولیتهای شغلی اطلاعی بهم داده نمیشد و مورد نظر خواهی و مشورت قرار نگرفتم و بهانه شون این بود که چون من در دانشگاه در شهر دیگری مشغول تحصیل کردن بودم بنابراین نمیتونم در اداره شرکت نقشی داشته باشم تا اینکه سال 94 که درسم تموم شده بود بهشون گفتم میخوام بیام تو شرکت خودمون کار کنم
ولی هروقت بحث کار کردنم میشد میگفتن فعلا وضع شرکت خوب نیست تنها کاری که انجام دادن برام حق بیمه رد می کردن اونم از یک شرکت دیگه نه از شرکت خود. چون می گفتن شرکت مشترکمون سود دهی نداشته و اونها یک شرکت دیگه بنا کردن و حق بیمه رو از شرکت دیگه رد میکردن چون خودشون اونجام سهام دار بودن

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام ..سوالتون مشخص نیست...خواسته شما الان چی هست؟