مشاوره حقوقی رایگان - شروط حق طلاق با خانم

سلام وقتتون بخیر یه سوال داشتم من یه خواستگار دارم و پدرم شرط حق طلاق با دختر گذاشته و طرف مقابل میگه حق طلاق کامل نمیده فقط در صورتی میده که اون شرایط مثل خیانت ودست بزن و معتادی و.. قید بشه میخواستم ببینم اگه این شرایط تو دفتر اسناد رسمی قید بشه معتبر هست راحت میشه طلاق گرفت یا خیر باز هم دردسر داره؟

پاسخ ها :

شهرام بهداد

شهرام بهداد :

سلام وقت بخیر. بله از نظر قانونی درج چنین شروطی معتبر می باشد

سعید شهاب

جناب آقای سعید شهاب :

باید بعنوان شرط ضمن عقد قید بشه و اون شرایط هم باید در صورت حدوث شما بتونی به اثبات برسونید که مثلا اعتیاد شدید در سند ازدواج در صورت عسر و حرج واسه زوجه محفوظ است بنابراین نیازی به حق طلاق نیست

حسن شعبانی

حسن شعبانی :

سلام.تمام این شرایط دردفترچه ازدواج قیدشده ونیازبه اخذدوباره ان نیست ودریک کلام اثبات ان برای دریافت حکم طلاق باشماهست

مسعود عالی دایی احمدی

مسعود عالی دایی احمدی :

استان :

سلام
معتبر هست ولی قبل از طلاق ابتدا باید هر یک را در دادگاه صالح اثبات کنید و بعد از اخذ حکم قطعی اقدام به طلاق کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله طرفین می توانند هر شرط قانونی را در عقد نامه ذکر کنند و این شرط صحیح و لازم اجرا می باشد