مشاوره حقوقی رایگان - شكواييه

با احترام . بنده در ارديبهشت ١٣٩٩ يكدستگاه چاپ ٣ رنگ كارتن سازي را به يك مشتري كه از اردبيل به شهر بنده كه قزوين است آمده بود به رويت و كارشناسي ايشان طي قراردادي كه امضا و اثر انگشت شده به مبلغ سيصد ميليون فروختم كه يكصد ميليون ايشان به بنده چك ٣ ماهه و يكصد ميليون نقد و يكدستگاه چاپ تك رنگ قيد شده در قرارداد بابت الباقي ثمن معامله قرار شد تحويل بدهند. طي ده روز از انعقاد قرارداد دستگاهها تحويل شد و تا اينكه مورخه چك رسيد ايشان پاس نكرد كه بنده مجبور به شكايت شدم كه نهايتا ايشان پرداخت كرد ولي ايشان بعد از پرداخت از بنده شكايت كرده مبني بر اينكه لاين آخر دستگاه متفرقه است و طبق موضوع قرارداد نيست و استناد به نظر كارشناسي شهر خودشان سه بار به نيابت به سازمان تعزيرات شهر بنده مرا خواستند كه بنده اعتراض كردم كه نهايتا بعد از هيئت سه نفر كه باز به نفع ايشان كارشناسی شده كه نهايتا براي بنده حكم بدوي صادر شده كه يكصد و پنجاه ميليون مرا تعزيرات جريمه در حق دولت كرده و چهل ميليون تومان نيز جريمه بايد در حق شاكي بپردازم. قاضي اصلا به قرارداد ما توجهي نكرده و حتي بنده نميدانم كارشناس كدام دستگاه را شاكي برده و نشان داده و بنده اصلا حضور نداشتم و خودشون بريدن و دوختن و واقعا ازين حكم و نحوه رسيدگي شوكه شدم و فقط ده روز مهلت اعتراض دارم. سوال اينجاست آيا اين حكم و نحوه رسيدگي منطقي است و آيا بعد از مدتها شاكي شايد دستگاه ديگري را به كارشناسها نشان داده و چرا اگه اوني نبوده كه ديده بوده روز اول تحويل گرفته واقعا شوكه شدم لطفا خواهشا مرا راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام شما حق داشتید ومی بایست به شما ابلاغ میشد که در زمان کارشناسی حضور داشته باشید..گذشته از این موضوع شما باید اثبات میکردید که‌دستگاه با جزییات به رویت خریدار رسیده...وایشون از‌کم‌وکیف دستگاه اطلاع کافی داشته است