مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای صادر شده

سلام. بازیکنان تیم از باشگاه به خاطر عدم پرداخت مبلغ قرارداد به فدراسیون شکایت کردند و فدراسیون رأی قطعی صادر کرده است. از طرفی باشگاه از عملکرد تیم راضی نبوده و حدود 75 درصد از قرارداد را پرداخت کرده و بازیکنان برای دریافت 25 درصد الباقی شکایت کردند. چطور میشه رأی صادره را ابطال کرد که باشگاه پرداخت نکند؟
ممنون مبشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت صدور حکم قطعی لازم اجرا ، از دادگاه صالح ، دیگر حکم قابل ابطال نیست مگر در صورت نقض حکم ، از طریق راه های قانونی اعتراض به احکام . و...
تماس بگیرید