مشاوره حقوقی رایگان - مستمری ایثارگران متوفی

سلام پدر 25 درصد هستند و فوت کردند و مادرم هم فوت کردند آیا مستمری آنها به دختر مطلقه که در حال حاضر مشغول کار هست و از خدمات بیمه تامین اجتماعی استفاده میکند تعلق میگیرد.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر پدر و مادر شما مستمری بگیر تامین اجتماعی بودند نمیتوانید حقوقشون رو بگیرید اما اگر از صندوق دیگر یا بنیاد حقوق داشتن میتونید بگیرید حسب رای دیوان