مشاوره حقوقی رایگان - سریال شناسنامه

سلام. خسته نباشید با آقایی میخوام ازدواج کنم حتی با خانوادش برای خواستگاری هم اومده موقع انجام کارهای ازدواج متوجه شدم سریال شناسنامش صفحه اول و بقیه صفحات باهم یکی نیست البته اینم بگم شناسنامه المثنی گرفته ولی شناسنامه خودم این طور نیست و تمام سریال هاش یکیه آیا مشکلی داره؟

پاسخ ها :

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

با سلام
وقت بخیر
سوال شما جنبه اداری دارد لذا جهت حل مشکل تان به ثبت احوال محل مراجعه نمائید.