مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از عکس کارت ملی

با سلام و عرض خسته نباشید.
بنده از یک سایتی که دارای نماد اعتماد هست ویزا کارت مجازی خریدم.
بعد از خرید از طریق ایمیل به من اطلاع دادند که باید احراز هویت کنم که به شرح زیر هست:
1) عکس کارت ملی
2) عکس کارت بانکی که با آن خرید انجام شده بدون cvv2 و تاریخ انقضاء
3) عکس از بنده که کارت ملی در یک دست و نشانی سایت در دست دیگر من هست
رو برای آن ها در تلگرام فرستادم.
حالا میخوام ببینم میتونند از عکس کارت ملی و بانکی یا همچنین عکس خودم سوء استفاده بکنند؟
آیا راه حلی برای پیشگیری هست یا کار آن ها قانونی هست و باید این کار رو انجام میدادند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام هر احتمالی وجود دارد اما انچه که مسلم است ، این است که شما نباید اوراق هویتی خود را در فضای مجازی ارسال میکردید. امیدوارم مشکل خاصی برایتان پیش نیاید ولی در هر صورت شما میتوانید به دلیل سو استفاده از مدارکتان شکایت کیفری به پلیس فتا داشته باشید . جهت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید