مشاوره حقوقی رایگان - خرید مجوز

سلام.
من یک مجوز نانوایی از یک شخصی خریداری کردم و آن شخص به بهانه های مختلف از ما جهت مشورت با کارگروه آرد و نان جلوگیری کرد.
من بعد از چند ماه فهمیدم هم گرون خریدم و هم غیر قانونی خریدم. بین ما و فروشنده فقط یک قولنامه فروش دستی نوشته شده است.
من میخواهم این معامله را فسخ کنم و فروشنده حاضر به پس دادن پول ما نیست و مدعی هستند فروش نامه معتبر بوده و قابل فسخ نیست.
ما در قولنامه هیچ شرطی برا فسخ نگذاشتیم. مبلغ معامله 500000000 می باشد.
من میتونم از راه قانونی اقدام کنم و تمام دارایی من همان مبلغ بود را پس بگیرم.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
قولنامه را برای من در واتس اپ ارسال فرمایید
تا راهنمایی انجام دهم