مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی فرزند جانباز

سلام، وقت بخیر. من استخدامی وزارت بهداشت در هرمزگان قبول شدم. پدر من جانباز 60 درصد و از کار افتاده کلیه است و نیاز به مراقبت دارد.
آیا میتونم بعد از یک سال یا دو سال انتقالی به شهر خودم (کرمانشاه) بگیرم ؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در دادگاه اثبات کنید که پدرتان نیاز به کمک داره و باید شما کمک کنید و سپس با حکم دادگاه انتقالی بگیرید