مشاوره حقوقی رایگان - متهم به فروش مال غیر

با سلام و احترام خدمت حقوق دان های محترم . بنده در حدود 15 سال قبل یک قطعه زمین متعلق به آستان قدس رضوی را از فروشنده ای که خود از شخص دیگری خریده بوده ، خریداری نموده ام ( اولین شخص فروشنده کشاورزی بوده که سهم العرش کشاورزی خود از آستان قدس را فروخته است و تمامی زمین های آن محدوده با همین شرایط خرید و فروش میشود و پس از پرداخت حق التقدیمی به آستان قدس سند به نام مالک جدید تغییر مینماید ) و پس از چند ماه از خرید بنده اقدام به فروش زمین نمودم خریدار بعد از گذشت 15 سال از بنده به جرم فروش مال غیر شکایت کرده است چون ایشان در طی این مدت پیگری کرده و نتوانسته است زمین را از آستان قدس تحویل بگیرد در قرارداد فی مابین قید گردیده کلیه پیگیری ها و پرداخت هزینه های و مدعی العموم ارگان های عمومی بر عهده خریدار و مدعی شخصی بر عهده فروشنده (بنده) میباشد و با توجه به اینک سال گذشته آستان قدس اقدام به حصار کشی اطراف زمین نموده خریدار از بنده به جرم فروش مال غیر به شورای حل اختلاف شکایت نموده است . ممنوم میشم دوستان بنده را راهنمایی بفرمایند با توجه به گذشت این همه زمان و تحویل کلیه مدارک به خریدار بنده هیچ مدرکی هم ندارم . در حال حاضر چند جلسه بنده و خریدار به شورای حل اختلاف مراجعه و توضیحاتی داده شده است . در حال حاضر بنده باید چه تقدامی انجام بدهم .

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، نیاز به بررسی اوراق و مدارک فروش ملک و ایادی ماقبل می باشد.

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

خرید فروش اراضی موقوفه در صورتی میسر است که مالک اجاره نامه از آستان قدس داشته باشد و خریدار جایگزین مستاجر قبلی میگردد وچون شما فاقد این اجاره نامه بودهاید مرتکب فروش مال غیر شده اید لذا بهتر است با خریدار به طریقی توافق نمایید