مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری شکایت مطروحه در اجرای احکام

از داخل خودروی من و منزل فردی دیگر سرقت شده. سارق دستگیر و در دادگاه محکوم شد به رد مال، شلاق و زندان
از شعبه اجرای احکام کیفری ابلاغیه صادر شده و علت " پیگیری شکایت مطروحه " بیان شده است.
در متن ابلاغیه آمده در صورت عدم حضور مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد.
آیا مراجعه ضروری است و اگر مراجعه نکنم اتفاقی می افتد؟

پاسخ ها :

محمود بابایی

محمود بابایی :

استان :

سلام، جهت تعیین تکلیف اموال و یا اعمال جلب باید مراجعه کنید
عدم مراجعه شما سبب طولانی شدن روند رسیدگی و احقاق حق خودتون می شود