مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته جهیزیه

با سلام همسر بنده با لیستی که خودشان نوشته بودند و بیشتر اقلام در لیست جهیزیه نبوده اقدام به تامین خواسته کرده و اثاثیه ای که بعد از 13 سال زندگی مشترک سالم بود با مامور برده، روز اول یک لیست از من امضاء گرفته اند ولی نمیدونم چرا اون لیست را رو نکردند، بعد از چند روز مشابه لیستی که روز اول امضا کردم را اوردند و دوباره شکایتی مبنی بر استرداد جهزیه تنظیم کردند ولی امضاء من جعل شده ، چون هنوز تکلیف تامین خواسته مشخص نشده و دادگاهی نرفتیم میخواستم ببینم تکلیف من چیه باید کدوم لیست را تهیه کنم،، ممنونم از همگی استادان و سروران

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

باید منتظر دادگاه اصلی بمانید و دران زمان در جلسه اول ادعای جعل کنید