مشاوره حقوقی رایگان - مجازات مواد مخدر تریاک

سلام و عرض ادب و خسته نباشید، میخواستم بپرسم از یک نفر از همسایه های اقواممان 7کیلوگرم تریاک گرفتند خانم هم هست میخواستم بپرسم بی زحمت جرایمش چه هستش و چجوری میشود کمکش کرد و مجازات زندان و جریمه نقدی و...اش را کم کرد و کمکش کرد؟ و به نظر شما 18 اسفند ازشون گرفتن بعد از عید حکم میدهند هنوز هم دست بازپرس هستش با تشکر و کوچک و ارادتمند شما هستم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
شصت تا دویست میلیون ریال جزای نقدی ،پنج تا ده سال حبس و پنجاه تا هفتاد و پنج ضربه شلاق ،، البته فقد سابقه و وضعیت متهم هم میتواند در تعیین مجازات متهم تاثیرگذار باشد .
موفق باشید