مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از کارت عابر بانک بنده بدون اطلاع بنده

دوستان سلام
بنده ب.گ ساکن فردیس کرج هستم
یه پیکان وانت قراضه دارم که به سختی دارم باهاش گذران امور زندگی و اقساط سنگین وام برای پول پیش منزل مسکونی ام در میارم
چند روز پیش با تماس شخصی که عنوان میکرد به حساب بانک ایران زمین بنده مبلغ 1500 میلیون داشته و میگفت با خود بنده صحبت کرده که قرار شده در عوض گوشی موبایل را ارسال کنم.
من که روحم هم از ماجرا خبر نداشت وقتی درخواست اطلاعات بیشتر کردم متوجه شدم کارت عابر بانک بنده که دو سال پیش به منظور گرفتن دستگاه پوز برای میوه فروشی سیاری که داشتم باز کرده بودم نیست و شخصی با جعل کردن کارت ملی بنده و اینکه خودشو من جا زده و از مردم کلاهبرداری کرده است.
اول گمان کردم نهایتش همین یکی دوتا نهایتش باشه. فرداش که رفتم بانک بسوزانم متوجه شدم سه ماهه طرف کارش این بوده و مبلغ 40 میلیون تومان تا اون روز کلاهبرداری نموده
حالا من موندم و یه عالمه مال باخته
نمیدونم چجوری شماره منو جد آباد منو درآوردن
چه خاکی تو سرم بریزم موندم
منی که آه در بساط ندارم خرج زن و بچه خودمو بدم نه پولی دارم تو راه دادگاه پاسگاه خرج کنم نه بدم به شاکی های محرم
لطفا بنده را راهنمایی کنین
عاجزانه تقاضای کمک دارم
یا علی مددی کن

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
یعنی از با ارائه کارت ملی جعلی به بانک وجه نقد دریافت میکرد؟