مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام.
من یک ماشین با پلاک تهران خریدم. با توجه به این که محل سکونت من شهرستان هست میخوام پلاک شهرستان بگیرم. با توجه به این که وکالت از فروشنده برای تعویض پلاک ندارم، آیا میشه در مراکز تعویض پلاک تهران پلاک شهرستان گرفت؟
ممنون

پاسخ ها :

مجید متولی

مجید متولی :

استان :

سلام برای تعویض پلاک توشهرخودتون 2تاکارمیتونید بکنید یاوکالت ازمالک داشته باشید یامالک حاضربشه بیادمرکزتعویض پلاک.تهران هم بایدقولنامه باکدرهگیری داشته باشید تابتونیدمدعی بشیدساکن تهرانید وپلاک تهران بگیرید