مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ریموت درب پارکینگ برای واحد بدون پارکینگ

با درود و تشکر قبلی. در مجتمعی که بنده سکونت دارم یکی از درب های پارکینگ احتیاج به تعمیر ریموت دارد. حال یکی از واحدها که پارکینگ ندارد زیر بار پرداخت سهم هزینه خود به علت نداشتن پارکینگ نمیرود و میگوید اگر به من ریموت میدهید هزینه میدهم و گرنه نمیدهم. هرچه میگوییم چون پارکینگ ندارید ریموت هم تعلق نمیگیرد با این که صریحا در ماده 3 آیین نامه اجرایی تملک آپارتمان ها قید شده ولی باز قبول نمیکند و استناد به نظریه های مختلف وکلا میکند که بعضی گفته اند هزینه را باید بپردازد بعضی هم گفته اند چون پارکینگ ندارد حقی بر گردنش نیست که مغایر با متن صریح آیین نامه است. حالا ما باید چه کنیم حتی دو واحد دیگر که آن ها هم پارکینگ ندارند سهم خود را داده اند فقط همین واحد مانده که نمیدهد. مزید بر اطلاع عرض کنم جمعا 10 واحدیم و 3 واحدپارکینگ ندارد. قبلا صمیمانه از همکاری شما عزیزان سپاسگزارم.

پاسخ ها :

مهدی بهزادیان

مهدی بهزادیان :

به واحدی که پارکینگ ندارد هزینه ای متحمل نمیشود