مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله با غبن فاحش

سلام من زمینی رو به قیمت 625 میلیون تومان قولنامه کردم که فقط 50میلیون به من پرداخت شد . 300میلیون قرار بود 2روز بعد به من بدن که ندادن در قولنامه هم نوشتن الباقی زمان محضر بعد در زمان انتقال متوجه بدهی شهرداری شدم که قیمت کارشناسی خیلی بیشتر از 20%هست فورا کارشناس دادگستری گرفتم که قیمت رو یک میلیارد زد و همچنین اظهارنامه برای فسخ و یا قیمت جدید برای خریدار زدم و شکایت غبن فاحش به دادگستری دادم. با توجه به این که در قولنامه نوشته شده به اظهار طرفین کلیه خیارات به ویژه خیار غبن سلب شده آیا جزء خیار غبن فاحش هم میشه یا نمیشه. ضمنا بنده از قیمت اطلاعی نداشتم و اقرارنامه ای هم ندارم که قیمت رو میدونستم

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام طبق قرارداد شما همه خيارات را از خودتون ساقط كرديد و نميتوانيد به عدم اطلاع خودتون استناد كنيد ولي با توجه به تفاوت فاحش قيمت به خيار غبن فاحش استناد بفرماييد، بسته به اينكه چطور قاضي را قانع كنيد ممكنه به نفعتون حكم صادر كند