مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ملک

با سلام اگر کسی زمین سند دار داشته باشه و سند بعد فوت پدر کرده باشن و صاحب زمین زمین رو بفروشه و بعدا خواهرهاش ادعای ارث پدری بکنن آیا سند باطل میشه و زمین پس گرفته بشه البته این سوال یکی از آشنایان هست من به جای اون بنده خدا سواد نداره پرسیدم

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
باتوجه به نقص دراطلاعات داده شده،می توان گفت حق ورثه برعهده ایشان است وباید سهم ارث (قانونی)ورثه اعم ازعین یاقیمت پراخت شودوکسب رضایت شود