مشاوره حقوقی رایگان - زندگی زناشویی

باسلام و درود فراوان. آیا زن این حق را دارد که در خانه شوهرش جایی که فقط خودش هست و شوهرش گوشی موبایلش را رمز گذاری کرده و بگوید از نظر قانون گوشی یک وسیله شخصی هست و کسی بدون اجازه حق ندارد واردش شود. این درست است که من هم به عنوان شوهر حتی با گرفتن اجازه هم حق ندارم داخل گوشی همسرم را ببینم لطفا راهنمایی کنید، مگر از شوهر به زن خودش مردمترها داریم پس در این گوشی هرچه اتفاقاتی دارد میافتد که میتوان دیدنش را نداریم. باکمال تشکر..

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

گوشی همسر شما وسیله خودش است و نه تنها گوشی بلکه تمامی وسایل و حتی خودش هم مال خودش هست و شما بدون اجازه حق هیچ گونه مالکیت یا تصاحب یا هرچیزی دیگری به او ندارید بهتر است جوری زندگی کنید که به شما اجازه بدهد ضمنا سایت حقوقی هست نه مشاوره روابط زناشویی