مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارگر

سلام اینجانب قبلا به مدت 4 ماه دفتر پیشخوان با تمام امکاناتش از یه آقایی خریدم ایشون یه کارگر داشت که گفت به عنوان آموزش کارها در اختیار بنده گذاشت من با ایشون بعد از آموزش از تاریخ 8 فروردین سال 97 قرارداد بستم اما بنده در تاریخ 18 مرداد دفتر بنا به شرایطی واگذار کردم من در این مدت که در دفتر بودم تمام کمال حقوقشون پرداخت کردم منظور طبق قرارداد 500 تومن با 5 روز بیمه ولی ایشون از بنده شکایت کرده که من اخراج کرده بنده ایشون به آقای که دفتر گرفتن معرفی کردم اما ایشون نپذیرفتن. از شما خواهشمندم به بنده کمک کنید ایشون از من شکایت کردن و نوشتن از سال 96 کارگر من بودن و بیمه نشدم درصورتی اینطوری نیست متاسفانه رای به ایشون دادن و من 7 میلیون جریمه شدم هرچی مدرک داشتم بردم اما قبول نمیکن. بنظرتون من چیکار کنم عاجزانه کمک میخام بنده با دوتا فرزند بیکار هستم خرجی خودمو به زور درمیاورم همچنین تو اداره کار حق به ایشون دادن و گفتن حق سنوات و عیدی باید میدادین باور کنید دفتر درامدی نداشت برای همین واگذارش کردم حتی من اعتراض کردم تو جلسه گفتن رضایت کارگر. کارگر گفته 2 میلیون بده تا رضایت بدم. من تنها مدرکی دارم یه چک 10 میلیونی بابت ضمانت کار. ایا من میتونم از همین چک برای خودم برگه برنده ی داشته باشم. یا اگه به دیوان شکایت کنم چی میشه من هیچی درامدی ندارم. ایشون میخوان از من اخاذی کنن.

پاسخ ها :

محمدمهدي  سياح منش

محمدمهدي سياح منش :

استان :

چک شما برای صمانت حسن انجام کار است شما کارتان را ادامه ندادید و نمیتوانید از ان بهره برداری کنیداما اکر قرادادتان یکساله است شما یکسال حقوق و مزایا و سنوات و عیدی و حق بیمه بدهکار هستید اکر حکم اداره کاربیش از این است اعتراص کنید