مشاوره حقوقی رایگان - مهلت وام بانکی

با عرض سلام و وقت بخیر. من سال 1398وام ازدواج گرفتم و گفتن که یک سال به خاطر خواب دارد. بعد واریز وام به حساب این که خواب دارد به بانک نرفتم. ولی بعد 10 ماه زنگ زدند که قسط ها عقب افتاده است. در طول این مدت هیچ پیامی یا تماسی نگرفته بودند. یک ماه بعد از تماسی که گرفتند از حساب ضامن پول کل این 10 ماه را برداشت کردند. ممنون میشم کمک و راهنماییم کنید که این چطور امکان دارد بدون هیچ تذکری یا هشداری از حساب ضامن برداشت کنند؟ خواهش میکنم زودتر راهنمایی کنید. ممنون میشم.

پاسخ ها :

فریده رفیعی مهر

سرکار خانم فریده رفیعی مهر :

سلام وام ازدواج که به قول شما خواب ندارد به محض دریافت باید وام رو پرداخت کنید پس تقصیر و کوتاهی از شما بوده و اگر ضامن گواهی کسر از حقوق داده باشه میشه بدون تذکر از حسابش برداشت کنن