مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدربزرگ توسط نوه مطلقه

با سلام. آیا خانمی که هیچ شغلی ندارد و هیچ گونه بیمه ای ندارد و منبع درآمدی هم ندارد و متارکه کرده است، میتواند حقوق پدربزرگش (جد پدری ) خود را که تا سه سال پیش مادربزرگش تنها وارث حقوقی ایشان بوده و فوت کرده اند و پدر خانم مطلقه هم یک سال و نیم پیش فوت کرده اند رو دریافت کند؟ چگونه و به کجا باید مراجعه کرد؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

دریافت مستمری پدربزرگ توسط نوه مطلقه مستمری پدربزرگ به نوه مطلقه مستمری پدربزرگ مستمری