مشاوره حقوقی رایگان - شراکت دو نفر

باسلام
همسرم و برادرش با هم به طور شریکی و به صورت مساوی50 50 یک مغازه سوپرمارکتی اجاره کردن و مشغول کار شدن
نزدیک 3سال و نیم با هم کار کردن ولی هیچ وقت تو این مدت تسویه حساب نکردن.. برادرش خیلی بیش از حد از مغازه برداشت میکرد و سرمایه مغازه کم میشد و همسرم مجبور بود خرج نکنه تا مغازه خالی نشه
چندوقت پیش میخواستیم خونه بخریم ولی برادر همسرم با اینکه به ما کلی بدهکار بود سریع رفت جای دیگه معامله کرد سرمایه مغازه خالی شد و همسرم نتونست خونه بخره...الان همون خونه دوبرابر شده و ما نمیتونیم بخریم...برادر همسرمم یه جا خرید 150 میلیون الان شده 250 میلیون..
(برادرش از خودش خونه داشت و یه خونه دیگه خرید)

الان بعد 3سال و نیم میخوان از هم جدا بشن
حساب کتاب کردن برادرش 165 میلیون بیشتر از همسرم از مغازه برداشت کرده
و تمامی اجناس و سرمایه مغازه هزینشو برآورد کردن 140 میلیون شده... چون انقدر برادرش خرج زیاد و بیش از استاندارد کرده مغازه خالی شده...
حالا الان با همه این توضیحا سوال من از شما اینه برادر همسرم دقیقا چقدر به همسرم بدهکار هست؟؟

پاسخ ها :

شراکت در مغازه شراکت