مشاوره حقوقی رایگان - گودبرداری

با سلام همسایه زمین بغلی من هنگام گودبرداری یکو نیم متر در طول و به عمق چهار متر از زمین منو بدون اجازه من گود برداری کرده و نخاله های خاکبرداریم ریخته زمین من سوالم اینه برای اینکه از این اقا شکایت کنم باید به کجا مراجعه کنم و در صورت محکومیت این اقا خسارت تعلق میگیره یا اعاده به وضع سابق میدن چون این اقا گفته برو هر کاری دلت میخواد بکن

پاسخ ها :

گودبرداری زمین همسایه ریختن نخاله در زمین همسایه شکایت از همسایه گودبرداری همسایه