مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی

سلام وقت بخیر
این پیام از دادگاه اومده و من اصلا نمیدونم یعنی چی
اتهام انتسابی اصلا چی هست و من باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید دفاع از اتهام انتسابي
دعوي پ.ف به طرفيت مبني بر كلاهبرداري اينترنتي
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ، در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.)

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام یعنی یه شخصی از شما شکایت کرده که از ایشون کلاهبرداری اینترنتی کردی و باید بری دادسرا و از خودت دفاع کنی. جهت پاسخگویی سریعتر به این آدرس مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir