مشاوره حقوقی رایگان - غرامت

سلام
در دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی مبنی بر ابطال اجراییه بانک به نفع بنده قطعی شد و الان دادخواست انتقال سند و قلع و قمع بنا دادم‌. الان دادگاه حکم به قلع و قمع بنا صادر میکنه یا نظر به پرداخت غرامت میدهد ؟

پیشاپیش از پاسخ مشاوران محترم سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای صدور حکم به قلع و قمع بنا شرایط خاصی وجود دارد که احتمال صدور حکم به تخریب کم است و طرف مقابل باید خسارت شما را بپردازد