مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو معیوب

با سلام یه هفته پیش خودرو پژو با پراید معاوضه کردم دو نفر بودن که پژو رو به یکی فروختم و پراید را از دوستش گرفتم ماشین را با کاردکس تشخیص رنگ به من دادن بعد تنظیم قولنامه ماشین را به تشخیص رنگ بردم با گزارش تشخیص رنگ فروشنده همخوانی ندارد و ماشین ضربه دارد در قولنامه هم اسم مالک ماشین نوشته نشده اسم شخصی که من ماشینم را بهش فروختم نوشته شده الان چطوری میتونم فسخ کنم یا مابه التفاوت بگیرم ؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در صورتی که غبن فاحش میباشد و این حق اسقاط نشده میتوانید به جهت مغبون بودن در معامله تقاضای فسخ کنید به طرفیت دو طرف معامله

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

یا باید فسخ کنی که با استناد به نظریه کارشناسی انجام میشه.
قبلا و فورا باید یک اظهرنامه از طریق دفتر خدمات قضایی به فروشنده و مالک بفرستید.
اینکه مبایعه نامه به نام دیگریست و ماشین به نام دیگریست بوی کلاهبرداری میده.
عجیبه که چطور چنین معامله ای کردید.
چطور قبل از معامله به تشخیص رنگ و تعمیرگا نبردید؟
اگر بخواهید مابه التفاوت بگیرید، نباید فسخ کنید.باید دادخواست بدید و مطلبه مابه التفاوت کنید با نظر کارشناس.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید دادخواست به خواسته ، فسخ عقد خودرو ، به علت خیار عیب و خسارات و هزینه دادرسی و ... را مطرح نمایید