مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه الکترونیکی

سلام - برای من پیامکی آمده مبنی بر اینکه ابلاغیه الکترونیکی شماره ... در حساب کاربری شما در سامانه ابلاغ قرار گرفت. تاریخ ابلاغ 97.8.3
آیا از من شکایتی شده ؟ آیا مربوط به شکایت من از دیگران است؟
موضوع چیست و باید چکار کنم؟ ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. به سایت ابلاغ یا یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید.

پرسشگر :

با تشکر- موضوع حل شد - مربوط به یکی از شکایات ما مربوط به سال گذشته بود که تازه وارد سایت شده بود.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله یا شما شکایتی کردید یا از شما شکایت شده که باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه و ببینید مربوط به کدام دادگاه واز این طریق پیگیری کنید.