مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب ضامن بدون اطلاع

با سلام.
در سال 95 بانک مهر اقتصاد چک بنده را به مبلغ 75 میلیون ریال برگشت زد و حکم محکومیت برای بنده و ضامنین گرفت. بعد از اجرای حکم حساب بنده توقیف گردید. در سال 98 ماده 96 اجرای احکام را درخواست نمودم و به صورت ماهیانه از حقوق بنده کسر میگردد. روز قبل بانک بدون اطلاع اجرای احکام مبلغ 9 میلیون از حساب ضامنین برداشت نموده است. بفرمایید چی کار کنم؟ آیا خیانت در امانت میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام این امر خیانت در امانت نیست و بانک میتواند در صورتی که � هر یک از حساب‌های شما و ضامنین مبلغی وجود داشته باشد به نفع خود توقیف و برداشت کند اگرچه شما دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به داده باشید جهت ارائه اطلاعات بیشتر و راهکار قانونی در این خصوص تماس بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر به بانك اختيار برداشت از حساب هنگام افتتاح حساب داده نشده ؛ قابل پيگرد و شكايت از بانك مي باشد