مشاوره حقوقی رایگان - پنهان کردن خودرو توقیف شده

با سلام.
خودرو پژو بنده به خاطر مهریه توقیف ثبتی شده است و من با این خودرو سرویس مدارس را میبردم و امرار معاش میکردم. همسرم خانه را ترک کرده و در قبال تمکین بنده دادخواست طلاق داده است. در صورت توقیف فیزیکی خودرو اگر خودرو را پنهان نمايم و همسرم نتواند پیدا کند، چه حکمی داده میشود؟
خیلی ممنون

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام در صورتی که خودرو تنها وسیله امرار معاش شماست، حتما از عنوان مستثنیات دین بهره برید.

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر خودروی شما وسیله امرار معاش شما و خانواده تحت تکفل شما است ، جزء مستثنیات دین است و میتوانید با پیوست مدارک مربوطه از،آن رفع توقیف نمایید .
اگر خودروی شما توقیف فیزیکی نشود ،اقدام بیشتری در قبال آن ممکن نیست .
موفق باشید