مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو در کوچه

سلام.
یک ساختمان مسکونی که سه نبش است از دو سمت در دو کوچه بن بست شش متری و از یک سمت در یک خیابان هشت متری واقع شده است. موقعیت این خیابان به شکلی است که فقط اهالی خیابان از آن تردد می کنند.
درب پارکینگ این ساختمان در یک کوچه بن بست شش متری و در ابتدای کوچه باز می شود. اهالی محله نه تنها اقدام به پارک خودرو در مجاورت دیوار مقابل درب پارکینگ می کنند، بلکه در تقاطع مقابل درب پارکینگ ( تقاطع کوچه بن بست و خیابان هشت متری ) نیز اقدام به پارک خودرو می کنند که این موضوع تردد به پارکینگ این ساختمان را مشکل می کند.
از آنجایی که طبق ماده 163 آیین نامه راهنمایی و رانندگی توقف در مقابل ورودی و خروجی اتومبیل روی ساختمان ها و همچنین در داخل تقاطع و یا فاصله پانزده متری تقاطع ها ممنوع می باشد و طبق ماده ١٢ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، شهرداری ها بنا به تشخیص و اعلام راهنمایی و رانندگی موظفند محل هایی را که توقف وسایل نقلیه در آن ها به هر میزان موجب کاهش ظرفیت و انسداد راه می شود با نصب علامت مخصوص مشخص نمایند. به عبارت دیگر شهرداری که مسئول نصب تابلو راهنمایی و رانندگی می باشد، فقط مجری است و تصمیم گیرنده نیست.
لذا با توجه به شرایط به اداره راهبر منطقه مراجعه شد و افسری به محل مراجعه کرد و بیان داشت حق با شما است ولی پلیس راهور در خیابان های فرعی یا کوچه ها تمایلی به ورود به این مسائل ندارد.
حال سوال این است اگر پلیس راهور به هر دلیل از ارجاع موضوع به شهرداری جهت نصب تابلو امتناع کند، چگونه می توان از دادگاه حکمی در این مساله گرفت یا حتی نظر یک کارشناس رسمی دادگستری می تواند در این مورد قابل قبول باشد و یا بدون شکایت از فرد خاصی ( یکی از اهالی محله که اقدام به پارک خودرو می کند ) این مساله را به دادگاه جهت اخذ حکمی برد؟
با تشکر

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام به پلیس 110 تماس گرفته و پس تنظیم گزارشدمبنی بر ممانعت و مزاحمت از حق اقدام به شکایت ممانعت و مزاحمت از حق بکنید کلیه اهلی آپارتمان