مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک با وکالت جعلی

با سلام و خسته نباشید.
در سال 1338 یک باب مغازه به صورت وکالتی با امضای جعلی در دفترخانه تهران فروخته شده و طبق آن وکالت شخص مورد نظر به شهرستان مراجعه نموده و طبق آن وکالت سند به نام شخص ثالث است. حال پس از گذشت 61 سال فروشنده ملکی که با وکالت جعلی فروخته است فوت شده و صاحب ملک زنده است و خریدار اولیه نیز فوت شده و ملک حدود 10 بار نقل و انتقال شده است. حال با توجه به این که شکایت حقوقی در خصوص ابطال وکالت و سند نقل و انتقال به دادگستری عارض گردیده ام، لذا در خصوص حصر وراثت خریدار اول شعبه مورد نظر به بنده اعلام نموده و تقاضای حصر وراثت آن ها را داده اند. آیا از نظر قانونی حصر وراثت آن ها مربوط به من می باشد؟ اگر حصر وراثت رو نیارم دادخواست رد میشه؟

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام بله باید حتما گواهی حصر وراثت رو بگیرید اگه نگیرید دادخواستتون رد میشه