مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ارز خارجي در جرم خيانت در امانت

سلام
بنده حكم خيانت در امانت يك صراف كه پول بنده را بجاي حواله كردن به كشور سويد گرفت و پس نداد را از دادگاه گرفتم ٦ ماه زندان تعزيري و دادخواست ضرر و زيان رو بنده به مبلغ ٤ ميليون كرون كه در قرارداد حواله اي كه توسط صراف امضا شده به دادگاه همزمان با شكايت كيفري تقديم كردم و تمامه هزينه دادگستري طبق تعرفه رو به دادگاه پرداخت كردم.
سيوال بنده از شما عزيزان اينه كه ايا دادگاه راي به ارز خارجي يعني كرون سويد در اين پرونده ميده طبقه قرارداده موجود در پرونده كه توسط محكم عليه امضا شده و دادخواسته بنده ؟؟؟؟من در دادخواست نوشتم كه مبلغ ٤ ميليون كرون در روز اجراي حكم خواهان هستم.
ممنونم از لطف شما عزيزان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. اگر در دادخواست ، خواسته ، مطالبه ارز خارجی ( کرون ) باشید دادگاه مکلف است که خوانده را به ارز خارجی محکوم نمایید . و در مرحله اجرا احکام ، محکوم علیه باید ارز خارجی را بپردازد یا قیمت روز بازار ارز ، را باید بپردازد ( و نه قیمت بانک مرکزی )
موفق باشید