مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن

با سلام بنده یک دستگاه آپارتمان که دارای وام مسکن به نام خودم ( سفته و ضامن نیز به نام خودم بوده است ) فروخته ام و خریدار با حضور در بانک مسکن اقدام به انتقال وام به نام خودش نموده است ، آیا اگر خریدار در پرداخت قسط بانک تعلل نماید بانک میتواند با توجه به سفته و کسر از حقوق قبلی که به نام من بوده اقدام به اقامه دعوی بر علیه اینجانب نماید.

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
درحال حاضر سفته هاوضمانت ها بنام جناب عالی است؟؟دراین صورت شماتعهددربرابر قصورطرف مقابل دارید

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر سفته ها و ضامن های وام با سفته ها و ضامن های خریدار تعویض نشده باشد ،بله.
موفق باشید