مشاوره حقوقی رایگان - فروش باغ

سلام. ببخشید من یک زمین به یک نفر آشنا فروختم و مبایعه نامه‌ نوشتیم. هیچ شرط و شروط هم در آن برای فسخ نگذاشتیم‌ . خریدار بعد از 2 ماه پول ملک را هم نداده و ضمانتی هم از او نگرفتم. حالا الان میگه بیا ان را فسخ کنیم ولی من پول را میخواهم چون اگه فسخ کنم خیلی ضرر می کنم. آیا می تونم از طریق شکایت در دادگاه درخواست مطالبه و ضرر و زیان کنم و به پولم برسم

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اقاله معامله با تراضی طرفین امکان پذیر است و شما میتوانید مطالبه تتمه ثمن معامله را داشته باشید.برای پاسخ دقیقتر نیاز به مطالعه مبایعه نامه هست.