مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل

با سلام
مردی 36 ساله داری 2 فرزند.
همسرم با دخالت خانواده زنم و با بهانه های مختلف در ماه به مدتهای 3 تا 4 روزه منو ترک میکنه میره خانه پدرش و به بهانه های مختلف به مدت ماندگاریش اضافه میکنه از قبیل میخام کفش بخرم با خواهرم برم بیرون..فردا هم لباس برای بچه ها بخرم و...5 تا خواهر داره که اون دو تا دیگه از خواهراشونم همینطورن و با جناقام به زجر آمدن و مدام مادر زنم به موندگاری دخترهاش با اسرار پافشاری میکنه ... اینجانب شغل آزاد دارم و صبح میرم بدون صبحانه چه همسرم خانه باشه چه نباشه..و شب برمیگردم بدون نهار و صبحانه چون رانندگی میکنم. و کلا زن بیخیالی دارم. این موضوع کمکم داره رو اعصابم اصر منفی میزاره و عصبیم کرده. نمیدونم شکایتش کنم کتکش بزنم. به خانوادش بد و بیرا بگم که باز انقدر تو زندگیم دوباره مشاجره میشه خسته میشم..لطفا لطفا لطفا کمکم کنید با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سوال شما غیر حقوقی است . بهتر است به مشاور خانواده مراجعه کنید