مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از بیسوادی شخص

با سلام.
حدود یک ماه پیش مادرم که بیسواد هست و کهولت سن دارد دست نوشته ای رو کرد که حاکی از معامله ای پایاپای با دامادمان در سال 1372 پرده برداشت که حاکی از این بوده که زمینی که در بنیاد مسکن متعلق به مادرم بوده را دامادمان میگیرد و یک قطعه زمین که الان مشخص شده متعلق به منابع طبیعی هست را به مادرم داده است.
آیا میتوان شکایت کیفری علیه داماد کرد؟ مشمول مرور زمان نمیشود؟
من میتوانم شکایت کنم یا حتما مادرم باید شکایت کند؟
مادرم که کهولت سن دارد من میتونم شکایت رو ادامه بدهم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

خیر طرح دعوا می‌بایست از طرف اصیل. نماینده قانونی یا وکیل باشد