مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو دارای شکایت

ضمن عرض درود.
میخوام یک ماشین از شهرستان بخرم ک دو تا شکایت روی آن هست.
یکی مربوط به راهنمایی و رانندگی که جریمه بالای مبلغ 1 میلیون تومن و دومی صاحب سند هست ک به خاطر نرفتن به تعویض پلاک اقدام به توقیف پلاک کرده است.
در ضمن ماشین 3 دست وکالتی چرخیده اما هیچ کدوم تعویض پلاک نرفتند.
آیا صاحب سند اصلی میتونه وکالت به نام من بزنه در صورتی که شکایت کرده؟
ماشین برگ کمپانی ندارد. میتونه وکالت بده که من خودم برم برای صدور المثنی؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورتیکه جریمه بالای یک میلیون تومان را پرداخت کنید و تعهد به فک پلاک بدهید ،تفویض وکالت و پیگیری سند کمپانی المثنی مانعی ندارد .
موفق باشید