مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام و نام خانوادگی

سلام. با خانومی ازدواج کردم که یک فرزند پسر شش ساله دارد و از همسرشون چند سالی هست طلاق گرفته است. همسر سابق او به علت اعتیاد و حمل مواد زندان هست. فرزند هم کلا نزد مادر بوده و سرپرستی اون را از دادگاه گرفته. با توجه به نام علیسان برای فرزند و این که نام خودم هم علی است، آیا میشه نام فرزند و نام خانوادگی اصلی او را تغییر داد؟
و اگر جهت تغییر نام خانوادگی امکان پذیر نباشد اما پدر اصلی فرزند رضایت دهند چطور؟ بعد از سن قانونی فرزند چطور؟ لطفا کمی دقیق تر پاسخ ارائه فرمایید.
با تشکر.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
چون ایشان هنوز به سن قانونی نرسیده است ،هرنوع تغییر نام و نام خانوادگی باید با درخواست ولی قهری ایشان باشد .
موفق باشید