مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

باسلام،
شب گذشته بندرو پشت فرمون ماشینم پلیس راهور در ایست بازرسی بدون هیچگونه خلافی متوقف کرده و با دستگاه تنفسی نتیجه را مثبت اعلام می‌کند. بنده که از سلامت عقلانی و جسمانی کامل بهره میبردم در کل پروسه اقدام به انکار کرده و به قید وثیقه آزاد هستم. درصورت تبرئه در دادگاه، محکومیت های راهنمایی و رانندگی نیز برداشته خواهند شد یا گواهینامه اینجانب شش ماه توقیف است؟ لازم به ذکر است بدون اجازه اینجانب تست تنفسی صورت گرفته و در پرونده پرینتی از نتیجه وجود ندارد، بنده به صحت کالیبراسیون دستگاه اعتراض کرده ولی کسی جوابگو نبود و در ارشاد نیز از بنده آزمایش ثانویه‌ای تهیه نشد چون اصلا بو هم نمیدادم با توجه به قید عدد هفتاد در رابطه با نتیجه دستگاه.

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام برای شرب خمر حتما با وکیل در جریان دادگاه حاضر شوید که پیچیدگی های خاص به خود را دارد . و اگر تبرئه را توانستید بگیرید به توقیف گواهینامه هم در اداره راهنمایی رانندگی اعتراض کنید.