مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام خسته نباشین
یه سوال داشتم
همسر من یه روز با همکارش با ماشین میرن یه دور بزنن (دوست صمیمی نبودن فقط سرکار همو میشناختن)
برگشتنی یه تصادف کوچیک میکنن با یه ماشین دیگه
همکار همسرم با اون دونفری که تو ماشین دیگه بودن درگیر میشن
انقد کتک کاری میکنن (حتی چاقوکشی اینا) همسرم میترسه بزنن همو بکشن پیاده میشه میره جداشون میکنه
بعد پلیس میاد همشونو (حتی همسر من که بی گناهه) میفرسته بازداشت
بعدش هم میرن دادگاه
تو دادگاه دوست راننده اون ماشین میگه که این پسره (یعنی همسرم) چاقو نداشت ولی چاقو رو از دوستش گرفت منو با چاقو زد(در حالی که همسرم فقط جدا میکرده)
ولی راننده اون ماشین میگه نه این پسر فقط اومد مارو از هم جدا کنه

اون دوست رانندهه یه بارم میگه من چاقوی اون یکی راننده (همکار همسر) رو گرفتم که نتونه مارو بزنه

خب الان خودش تو حرفاش تناقض داره، مگه میشه وسط دعوا همسرم چاقو رو از همکارش بگیره بعد اون پسرو بزنه دوباره چاقو رو پس بده به همکارش بگه مرسی کارم راه افتاد بفرما ! بعدش اون پسر چاقو رو از همکار همسرم بگیره؟؟

تو موضوع درگیری هم رو برگه نوشتن نزاع
اون پسره با قاضی فامیلن انگار
ممکنه قاضی واسه همسرم خدای نکرده زندان بنویسه؟؟

پاسخ ها :

محبوبه پاک طینت سئیج

محبوبه پاک طینت سئیج :

گرچه تواین دعاوی حرف قربانی جرم مهم که چه کسی رو ضارب معرفی میکنه ولی شهادت شهود ی که درصحنه حاضر بودند ویدئو دوربینی که صحنه رو گرفته نیز ثابت می کنه که چه کسی ضارب بوده است