مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

بنام خدا. با سلام و خسته نباشید خدمت سروران گرامی . روز بخیر. بنده تقریبا یک ماه قبل از سایت درج آگهی ... یک خودرویی دیدم که با یکی از دوستان رفتیم واسه بازدید و خرید. متاسفانه دوست بنده به پدر فروشنده رفیق قدیمی در اومد و به شدت اونارو تایید کرد که آدمای خوبی هستن و نیازی به کارشناسی نیست و از این تعارفها. خلاصه دیگه چشم و گوش منو با این حرفا بست و ماشین هم از بابت ظاهری تمیز بود خلاصه ما باهاش قولنامه کردیم و چون میدونست من چقدر پول دارم عمدا سه چهار میلیون بیشتر گفت که بتونه ازم چک مدت دار بگیره که سند رو بعد وصول چک بزنه. البته رو قولنامه به صراحت قید کرد که بعد وصول چک سند بنام خریدار زده میشه. قولنامه رو که نوشتیم تموم شد و بنده سه میلیون چک دادم واسه چهار ماه بعد. بعدش ماشینو تحویل گرفتیم اومدیم درست دو سه کیلومتر نیومده بودم که موتورش وایساد بعدش تماس گرفتم خودش اومد ماشینو کشید بردیمم مکانیک و گفت نگران نباش دوستانه حلش میکنیم بعدش مکانیک باز کرد و لیست لوازم یدکیشو داد که تهیه کنیم من رفتم از صدتا جا قیمت کردم دیدم تقریبا میشه 20 میلیون حالا این قضیه کنار من شک کردم رفتم استعلام کردم دیدم پنج ماه قبل مالک اصلی ماشین فوت کرده و اومدم بهش گفتم شما چجوری میخوای سند بزنین در حالی که یارو فوت کرده مگه واسه سند قطعی زدن باید خودش باشه؟ همش میگه نگران نباش من سند میزنم میگه من از یکی قولنامه ای خریدم به شما فروختم که بهش بدهکارم تو پول چک رو بده من برم باهاش تسویه کنم بگم بعدش بییاد سند بزنه کاملا مشخصه داره میپیچونه. لطفا راهنمایی کنین من چیکار کنم؟ واسه مال غیر شکایت کنم یا چیکار کنم؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است خیلی سریع ماشین را برگردانید و معامله را فسخ کنید و اگر قبول نکرد ابتدا یک اطهارنامه مبنی بر فسخ معامله به علت خیار عیب با قید مدت برای فروشنده ارسال نمایید و سپس اقدام به دادخواست فسخ معامله به علت خیار عیب و .... اقامه کنید تا
تماس بگیرید