مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی صادر شد

سلام خسته نباشید وکلای ارجمند
خرداد ماه تو پارکمون دعوا شد من رفتم جدا بکنم طرف یه مشت زد تو دماغم رفتم شکایت کردم اسم فامیلی متهمو دادم ولی نتونستند آدرسشو پیدا کنن تا ابلاغیه بهش بدن گفتند استعلام بیار مشخصاتشو تو کثیرالانتشار بزنیم الان بعد از 5ماه برام پیام اومده به شماره پرونده .... ردیف فرعی 1 در شعبه دادیاری قرار نهایی صادر شد این یعنی چی؟ متهم خودشو معرفی کرده یا قاضی حکم دیه داده
خواهشا زود جوابمو بدین حداقل در جریان پرونده باشم که سرم کلاه نره
ممنون

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

با سلام یا قرار مجرمیت صادر شده و پرونده به دادگاه کیفری ارسال میشود
یا قرار منع تعقب که باید شما به دادگاه صالح اعتراض نمایید