مشاوره حقوقی رایگان - اظهار نظر درباره تبصره 3 ماده 103 قانون مدیریت خدمات کشوری یا عرض معذرت سوال حقوقی نیست

با عرض سلام و احترام خدمت وکلای محترم حقوقی
آیا دستگاه اجرایی می تواند به استناد تبصره 3 ماده 103 قانون مدیریت خدمات کشوری، تا سقف سنی 70 سال از خدمات کارمند تخصصی استفاده نماید یا اینکه دستگاه اجرایی الزاما به استناد تبصره 2 قانون مذکور باید حکم بازنشستگی صادر نماید؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

درصورت نياز دستگاه و تصويب وزير مي توانند گردشكارمربوط را تنظيم نمايند