مشاوره حقوقی رایگان - آیا می‌شود مبلغی را که به یک وکیل برای انجام کاری داده ام و فقط رسید پرداختی را دارم پس بگیرم

با سلام و خسته نباشید
بنده در حدود دو ماه پیش مبلغ پانزده میلیون تومان را برای انجام یه پرونده به وکیلی در تهران پرداخت کردم ولی بعد از اینکه پول را پرداخت کردم این وکیل درخواست پول بیشتری کرد و با بنده قرارداد هم نبست و هیچ کاری هم انجام نداد سوال بنده این است که من می‌توانم از ایشان شکایت کنم در صورتی که فقط فیش واریزی را دارم و هیچ قراردادی ندارم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه اثبات کنید وجه را بابت قرارداد وکالت پرداخته اید و آن وکیل هیچ اقدامی نکرده است و هیچگونه تمبر مالیاتی از طرف وکیل ابطال نشده است ،میتوانید وجه خود را پس بگیرید ،درغیراینصورت خیر.
موفق باشید